miércoles, 25 de enero de 2012

Interrelació amb les matèries


Bé ja s'ha acabat el primer trimestre i encara que no ha anat tant be com m'esperava... M'he sorprès de les meves notes.
Perquè amb tot lo que havia faltat durant tot lo trimestre, he tret bones notes i a part d'aixó el començament en un centre nou on no coneixia ni alumnes ni a professors, i per si fos poc fent matèries que mai havia estudiat! Però m'he anat bastant be però s'ha de millorar perquè encara queda molt de curs i queden moltes coses per aprendre...

Sobre les matèries de classe hi ha algunes que son avorrides... Però per exemple psicologia i les de dibuix m'agraden molt.


De la matèria de Volum: m'agrada quan s'inicia un nou projecte, pensar la idea, fer el projecte, canviar el projecte quan la primera idea no et surt... bueno i finalment entregar el projecte i esperar impacient la teva nota.


De la matèria de Dibuix i pintura: en aquesta clase m'agrada com s'interactua amb els materias i com es pot plasmar qualsevol dibuix.


De la matèria de Graficoplàstiques: m'agrada molt quan s'experimenta amb qualsevol tipus de material, que no te imagines que el resultat final serà tan impactant. De tots el treballs que he anat fent m'ha agradat molt el d'aquestes vacances el treball del cos perquè he tingut que provar de dibuixar amb parts del cos que mai havia imaginat que ho faria i lo mes impactant ha sigut el resultat final que ha sigut del tot gratificant per que hi vaig posar molt de temps. També em va agradar el treball de la firma perquè vaig estar pensant en els disseny molt temps i em va obligar a canviar la firma.

1 comentario:

  1. Hola! acabo de descubrir tu blog me quedo como seguidora :D
    Te invito a pasarte por mi blog si quieres además estoy de sorteo por si quieres participar
    http://ahorraconmigo.blogspot.com.es

    ResponderEliminar